Gepubliceerd op donderdag 26 juli 2018
Na een implementatietraject van negen maanden is op maandag 25 juni de Connect-It plansoftware van ViaData Mobile Solutions live gegaan bij woningcorporatie deltaWonen. Het traject liep gelijktijdig met de implementatie van ERP-softwarepakket Empire van cegeka-dsa.

Nauw betrokken bij de implementatie was André Sprekreijse, Planner Technische Dienst bij deltaWonen. Hij is zeer te spreken over de eerste ervaringen met de plansoftware. “Het werkt bijzonder gebruiksvriendelijk, stabiel en sluit goed aan bij waar we als organisatie naartoe willen. Een belangrijke vooruitgang ten opzichte van de oude situatie is bijvoorbeeld dat we de mogelijkheid hebben om een magazijnbestelling te kunnen volgen. Wij zijn absoluut tevreden”.

Over deltaWonen
Woningcorporatie deltaWonen verhuurt en onderhoudt zo'n 15.000 sociale huurwoningen in de gemeenten Zwolle, Kampen en Oldebroek. Om te zorgen dat huurders zich thuis voelen, staat duurzaamheid centraal bij alles wat de corporatie doet. Bij de organisatie werken ruim 20 vaklieden, die sinds vorige maand de Mobiele App van Connect-It gebruiken

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInMeer weten over "Tevreden geluiden na implementatie Connect-It bij deltaWonen"?

Gebruik dit formulier enkel voor niet spoedeisende vragen

Ook interessant


nieuws

Meet Ron: onze nieuwe salescollega

Sinds een paar weken heeft ViaData een nieuwe collega in haar midden. Ron Rauwerda komt...

18 september 2018

nieuws

Vakman van de toekomst - kom naar CorporatiePlein 2018!

ViaData innoveert. Dat is de kreet waarmee we tijdens CorporatiePlein 2018 laten zien...

20 augustus 2018